Palletdistributie – snel en efficiënt door heel Nederland  

Visser Duiven heeft al meer dan 100 jaar ervaring met het verzenden van goederen. Waar we ooit begonnen met paard en wagen, is ons wagenpark inmiddels uitgebreid naar zo'n 70 trekkende eenheden. Hiermee halen we dagelijks pallets op bij jouw bedrijf en leveren deze binnen 24 uur op ieder adres in Nederland. Wij zijn volledig ingericht op cross docking, maar ook voor de opslag van pallets ben je bij ons aan het juiste adres.

 • Centraal overslagpunt in Duiven
 • Volledig ingericht voor cross docking
 • Geautomatiseerde distributieprocessen
 • Volg je zending online of via EDI
 • Levering binnen 24 uur
 • Persoonlijk contact
Offerte aanvragen Bekijk eerst hoe wij te werk gaan

Wat is pallet distributie?

Palletdistributie is het ophalen én verzenden van pallets met goederen naar bedrijven. Visser Duiven verzorgt de doorvoer, opslag, inslag- en uitslag van pallets. Wij leveren pallets binnen 24 uur, op iedere locatie in Nederland.

Volledig ingericht voor cross docking

Ons overslagpunt in Duiven is volledig ingericht voor cross docking. Door slimme en efficiƫnte processen versnellen we namelijk het (pallet)distributieproces richting jouw klanten. De vrachtwagens worden gelost aan een van de 105 docks van ons distributiecentrum, waarna we de goederen direct sorteren, controleren, nameten en klaarzetten aan de uitgaande zijde. Hier worden de goederen opgehaald en/of geladen.

Volledig ingericht voor cross docking

Een strakke organisatie

Om precies te weten op welke manier de zendingen efficiƫnt ingepland moeten worden, is een strakke organisatie nodig. Onze distributieprocessen zijn dan ook grotendeels geautomatiseerd. Als klant kun je daarom online of via EDI precies volgen waar jouw zending zich bevindt en wanneer deze op de bestemming aankomt.

Een strakke organisatie

Warehouse met 26.000 palletplaatsen

Naast het direct ophalen en uitleveren van pallets, kun je bij Visser Duiven ook terecht voor de opslag van goederen. In ons beveiligde warehouse bieden wij plaats aan maar liefst 26.000 pallets. We kunnen jouw goederen opslaan voor een korte periode of voor een langere termijn. Ook kun je gebruik maken van onze Value Added Logistics, zoals het samenstellen van orders, ompakken, sealen en labelen, kwaliteitscontrole en het afhandelen van retouren. Zo kun je bij Visser Duiven terecht voor jouw complete logistieke proces!

Warehouse met 26.000 palletplaatsen

Ontdek meer over distributie bij Visser Duiven

Visser Duiven in één minuut

Sluit video
Visser Duiven

Visser Duiven in getallen

 • Meer dan 160 bevlogen medewerkers
 • Transport door heel Nederland de klok rond
 • Warehouse met 26.000 palletplaatsen 
 • Al ruim 100 jaar actief in de logistieke sector
 • Familiebedrijf met 4e generatie aan het roer
Suzanne Thomassen

"Wij zorgen er met plezier voor dat uw zending binnen 24 uur bezorgd wordt in Nederland."

placeholder
Bekijk kaart