Warehousing – jouw goederen zijn bij ons in goede handen

In ons efficiënt ingerichte warehouse in Duiven slaan wij jouw goederen tijdelijk of voor langere periode op. Ons warehouse met een capaciteit van 26.000 palletplaatsen wordt 24/7 beveiligd, waardoor je verzekerd bent van een veilige en droge opslag van jouw goederen.

  • Maar liefst 26.000 palletplaatsen
  • Jouw goederen veilig, warm en droog opgeslagen
  • 24 uur per dag inzage in jouw voorraad
  • Wij verzorgen ook Value Added Logistics
Offerte aanvragen Bekijk eerst hoe wij te werk gaan

Wat is warehousing?

Een warehouse is in feite een groot magazijn waar goederen worden opgeslagen. Warehousing betekent het op voorraad houden van goederen die op een later moment worden verkocht of gedistribueerd.

Maak je gebruik van een van onze warehouses in Duiven, dan maak je gebruik van onze grote opslagcapaciteit, ons personeel én onze dienstverlening. Je hebt dus geen eigen magazijn of bedrijfspand meer nodig om jouw goederen op te slaan. Zo biedt Visser Duiven jou – letterlijk – alle ruimte om te groeien.

Van warehousing tot volledig logistiek proces

In ons warehouse verzorgen wij niet alleen de opslag van jouw goederen, maar bieden wij ook Value Added Logistics. Hieronder vallen alle handelingen die nodig zijn om jouw goederen verzendklaar te maken. Denk aan het samenstellen van orders, ompakken, sealen en labelen, maar ook kwaliteitscontrole en het afhandelen van retouren. En combineer je onze warehousing service met onze distributiemogelijkheden, dan wordt je ontzorgd in jouw complete logistieke proces. Wij organiseren de opslag, het verzendklaar maken en het vervoer van jouw goederen, terwijl je 24 uur per dag inzicht hebt in jouw orders. Zo jij je volledig richten op jouw kernactiviteiten.

Van warehousing tot volledig logistiek proces

Voorraadbeheer voor winkels en webshops

In onze warehouses bieden wij ook plaats aan de opslag van goederen van jouw winkel of webshop. Wanneer een klant een bestelling bij jou plaatst, wordt het betreffende product direct vanuit ons magazijn naar de klant verzonden. Lees hier meer over fulfilment bij Visser Duiven.

Voorraadbeheer voor winkels en webshops

Ontdek meer over warehousing bij Visser Duiven

Visser Duiven in één minuut

Sluit video
Visser Duiven

Visser Duiven in getallen

  • Meer dan 160 bevlogen medewerkers
  • Transport door heel Nederland de klok rond
  • Warehouse met 26.000 palletplaatsen 
  • Al ruim 100 jaar actief in de logistieke sector
  • Familiebedrijf met 4e generatie aan het roer
Suzanne Thomassen

"Wij zorgen er met plezier voor dat uw zending binnen 24 uur bezorgd wordt in Nederland."

placeholder
Bekijk kaart