Fulfilment uitbesteden – wij zorgen voor jouw complete logistieke proces

In eigen beheer je orders verwerken en afhandelen is een kostbaar én tijdrovend proces. Dat kan efficiënter! Door jouw complete logistieke proces uit te besteden, hou je meer tijd over om je te focussen op de groei van jouw winkel of webshop. Bovendien bespaar je op kosten voor personeel, opslag en onderhoud van een bedrijfspand. Zoek je een betrouwbare partner voor het uitbesteden van fulfilment? Dan ben je bij Visser Duiven op de juiste plek.

 • Wij ontzorgen jou in het complete logistieke proces
 • Geen eigen opslagruimte nodig – wij beheren jouw voorraad
 • Altijd op de hoogte van de status van jouw voorraad, orders, verzending en retouren
 • Wij vangen (seizoens)pieken op, zodat je makkelijk kunt op- en afschalen
 • Geschikt voor online webshops én fysieke winkels
Offerte aanvragen Bekijk eerst hoe wij te werk gaan

Wat is fulfilment?

Fulfilment is het complete logistieke proces van orderafhandeling voor zowel online webshops als  fysieke winkels. Het komt er in feite op neer dat je alle magazijnwerkzaamheden uit handen geeft. Van inslag, opslag en inpakken tot het verzenden van producten en het verwerken van retouren. Fulfilment omvat alle handelingen die tijdens dit proces aan bod komen.

Fulfilment uitbesteden: zo werkt het

Door je fulfilmentdiensten uit te besteden aan Visser Duiven, nemen wij jou werk uit handen. Laat de logistieke afhandeling met een gerust hart aan ons over, dan kun jij je focussen op de marketing, sales, inkoop en klantenservice van jouw winkel of webshop.

De volgende werkzaamheden verzorgen wij:

 • De volledige orderverwerking: van orderpicken tot en met het verzenden van jouw producten
 • Value Added Logistics: alle handelingen die nodig zijn om jouw producten verzendklaar te maken
 • Warehousing: jouw voorraad ligt bij ons schoon, droog en beveiligd opgeslagen
 • Retourlogistiek: wij ontvangen en verwerken jouw retouren

Opslag van jouw producten

Ook al besteed je het complete logistieke proces uit, dat wil niet zeggen dat je zelf geen controle meer hebt. In een online omgeving houden we je real time op de hoogte van jouw orders, de voorraad, de verzending en het aantal retouren. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Altijd.

Opslag van jouw producten

Orderverwerking

Visser Duiven is jouw partner in het complete proces van orderverwerking. Vanaf het moment dat er in jouw winkel of webshop een bestelling wordt geplaatst tot en met het verzenden van het product. Zodra een product bij jou wordt besteld, krijgen wij een order binnen. Onze orderpickers halen het product uit de juiste stelling in ons warehouse, scannen deze en controleren het product op beschadigingen. Ook zorgen zij ervoor dat het product wordt afgeboekt in het voorraadsysteem. Dit gebeurt in een zeer kort tijdsbestek, want jouw order moeten natuurlijk snel de deur uit!

Orderverwerking

Verzending

Na het packen van de order wordt deze verzendklaar gemaakt. Dit houdt in dat jouw product nóg een keer wordt gecontroleerd en vervolgens wordt verpakt of wordt ingepakt. Is jouw order klaar voor verzending, dan dragen we deze over naar de verzender. De verzender zorgt ervoor dat jouw product bij de klant terechtkomt. Afhankelijk van de orders kunnen wij ook de verzending voor jou verzorgen. Lees hier meer over onze distributiemogelijkheden .

Verzending

Retourverwerking

Helaas is niet iedere bestelling naar tevredenheid van de klant. Als complete logistieke dienstverlener verzorgen wij ook graag jouw retourlogistiek. Wij halen de zending op, ontvangen het pakket in ons warehouse, registreren de retour, controleren het product, informeren de klant en slaan het product vervolgens opnieuw op in ons warehouse.

Retourverwerking

Altijd up-to-date

Ook al besteed je het complete logistieke proces uit, dat wil niet zeggen dat je zelf geen controle meer hebt. In een online omgeving houden we je real time op de hoogte van jouw orders, de voorraad, de verzending en het aantal retouren. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Altijd.

Altijd up-to-date

Ontdek meer over fulfillment bij Visser Duiven

Visser Duiven in één minuut

Sluit video
Visser Duiven

Visser Duiven in getallen

 • Meer dan 160 bevlogen medewerkers
 • Transport door heel Nederland de klok rond
 • Warehouse met 26.000 palletplaatsen 
 • Al ruim 100 jaar actief in de logistieke sector
 • Familiebedrijf met 4e generatie aan het roer
placeholder
Bekijk kaart